STYLING PORTAL
Маркетинг Контакт

 

 

 

   
БУТИЦИ ЗА ЧОРАПИ
И ХУЛАХОПКИ

SARA FASHION

ПРОДАВНИЦИ SARA FASHION ВО МАКЕДОНИЈА:

СКОПЈЕ

Бул. Климент Охридски, тел.02/3220833
T.C. Бисер (сутерен), тел.02/2450001
Бит Пазар (спроти полициска станица), тел. 02/3224251
Кисела Вода (Рампа), тел.02/3212172
T.C Бисер (спроти Tinex), тел. 02/455863
G.T.C. (приземје), тел. 02/3220829
T.C. Мавровка (приземје)
Нас. Илинден (до перална Таре), тел. 075/483729
Карпош (спроти Педагошка Академија), тел. 02/3075-088
Центар (Рекорд), тел. 02/3225-272
Буњаковец (спроти Градежен факултет), тел.071/847-543
T.C. Лептокарија, тел.070/511-701
Ново Лисиче (спроти T-Home), тел. 02/2442-002
Ѓорче Петров (спроти) SP Planet)
Кисела Вода (Дом на слепи лице) тел.075/272-651

ТЕТОВО
Анжи, тел. 044/341-151

СВ. НИКОЛЕ
Центар, тел. 071/542-153

СТРУМИЦА
Глобал приземје, тел. 034/340-889

КУМАНОВО
под Соколана, тел. 070/532-661

КИЧЕВО
Стара Стоковна, тел. 045/223-822

БИТОЛА
Стара Чаршија, тел. 075/427-265

ОХРИД
T.C. Амам

ГОСТИВАР
Поранешен ресторан Tik Tak, тел. 078/229-221

ГЕВГЕЛИЈА
Центар

Продажба на големо: Скопје, тел. 02-3442-251
  Битола, тел. 047/612-953


e-mail
web site 

 

STYLING Magazine
TIGI
Toni&Guy
Sasson
SARA FASHION
 
 
 

STYLING PORTAL Worldwide:

Serbia Croatia Montenegro Bosnia & Hercegovina
International Web Portal

 
 

 

Copyright 2007 by Bonik Production! All rights reserved